torsdag 31 oktober 2013

Resan vi kommer att göra

Vi har fått lite frågor angående vart i världen vi kommer vara så tänkte klargöra lite i detta inlägget. Resrutten är inte inristat i sten så det kan ske ändringar på vägen speciellt om vi känner att vi har möjligheten att åka till något land vi finner intressant nog.

Resrutten som den ser ut idag : 

Startar imorgon på Landvetter flygplats i Göteborg åker sedan därifrån till London där vi mellan landar innan vi flyger till vår huvuddestination som är Bangkok, Thailand. Där kommer vi spendera en månad och det finns självklart tankar om att åka över gränsen där men inget vi har helt klart redan nu. 

Efter vi varit där i en månad lyfter planet från Bangkok vidare till Australien, Sydney där vi ska spendera våra första dagar av de  90 som vi stannar i Australien. Vi kommer dra oss åt östkusten då det är där vi hört den bästa surfing finns. Även här finns det stora möjligheter för lite längre utflykter. Vi kommer även flyga inrikes i Australien för att sedan kunna ta oss till vårt sista planerade resmål, Bali.

På Bali kommer vi stanna en månad med surfing och dyk. Här finns det många bra flyg till andra länder till en billig peng men det får vi utvärdera när vi är där. Efter detta är planerna att åkervända tillbaka hem till Sverige och vila upp oss lite inför kommande äventyr!

1 kommentar: